Boken ”Oss kattvänner emellan!”

När kattexperten Susanne Hellman Holmström och jag träffades första gången uppstod omedelbar vänskap. Vi upptäckte snabbt att vi hade något gemensamt – kärleken till våra pälsbeklädda fyrbenta vänner och ganska snart kom idén att skriva en bok tillsammans om den fantastiska relationen mellan människa och katt.

I ”Oss kattvänner emellan” får läsaren följa Susannes och Suzannes katthistorier. Vi får även bekanta oss med bland andra Camilla Läckbergs och Elsie Johanssons kändiskatter och deras goda liv. Det bjuds också på härliga historier från kattvänner och eldsjälar runtom i Sverige, vackra bilder samt rolig kuriosa såklart!

Fråga Doktorn

Idesprutan, projektledaren och yrvädret Eva Lindgren, då på SVT,  kom med en tanke ”Ska vi skriva en bok med tips från Fråga Doktorn” om människorna, mötena och tipsen?
Ja, hojtade jag, som alltid gillat att skriva. Så kul!!!Ett halvt år senare var boken klar, och jag hade gjort min del av den: intervjuat skådespelerskan Marie Göranzon, läkaren Claes Hultling och radioproducenten Bibbi Steinertz. De ställde snällt upp och berättade om en del av sina liv. Marie G och jag blev sittande på Teatergrillen i Stockholm i många timmar under tiden lunchen blev till middag. Det blev ett roligt samtal om livet och om drömmarna, som jag aldrig glömmer. Tack Marie!