Efter alla dessa år i branschen har jag massor av goda bekanta på tidningsredaktionerna i Sverige, på radion och på TV. Alltid lika kul att se sina gamla kollegor, även om åren har gått. Det har varit tufft-och kul.
Och nästan inte en enda sekund har varit tråkig.

PRESSBILDER

Här finns nytagna bilder på Suzanne att tanka ned. Bilderna är tagna på Gärdet i Stockholm. Duktiga fotografen Johanna Norin måste dock alltid få bildbyline ☺ om du använder bilderna.

LADDA NER

HEART To HEART – en hälsning från Lili:

Stort hjärtligt tack till alla som hjälpt till med ideella krafter att göra ”Heart To Heart”-videon!
Djurvänliga kören: Susie Päivärinta, Suzanne Axell, Micke Syd, Suzzie Tapper, Ankie Bagger, Marie Jury och XLNT Marc, med musikerna Johan Englund och Alvaro Svanerö.
Och dela jättegärna Facebook inlägget från Djurens ö Facebook så hjälps vi åt att sprida eller gör eget inlägg❤

Stor kram till er alla, utan er hade det inte varit möjligt!

Se videon! Djurens Ö

ALLA mot ALLA – tävling i kanal 5

Suzanne är med i höstsäsongens tävling ”Alla mot Alla” hos Fredrik och Filip,tillsammans med David Sundin. Alla mot alla är ett svenskt TV-program på Kanal 5 som hade premiär den 4 mars 2019 med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson som programledare och domare. I varje program tävlar två lag med två medlemmar per lag i frågesport.

Hitfabriken – Eurovision Edition

Se klippet

SUZANNE, Sommarpratare i Radio Roslagen

LYSSNA

Benjamin Andrée intervjuar Suzanne i Kändispodden.

LYSSNA

MALOU EFTER 10

TV4 från 2017-10-10: Programledaren Suzanne Axell från fråga doktorn fick inget avslut med sin pappa. En dag bara lämnade han familjen och hörde aldrig mer av sig. Suzanne växte upp med sin ensamstående mamma och sina syskon, under en tid när det inte var ovanligt ensamstående mammor behandlades illa av omgivningen.

SE KLIPPET

PASCAL ENGMAN MÖTER SUZANNE AXELL

Expressens Pascal Engman tar sig tid att sätta sig ner med svenska kändisar för att komma dem in på djupet. Pascal Möter är en serie möten med välkända ansikten där sånt som annars inte talas om får komma upp till ytan.

SE KLIPPET

DANIEL PARIS MED SUZANNE AXELL

Här kommer man klampande på Kristallen-mattan i Älvsjö och får frågor av Daniel Paris.

SE KLIPPET